Το Dress Pop με δύο λόγια

Το Dress Pop με δύο λόγια 2017-06-14T09:25:51+00:00

Το Dress Pop είναι μια σειρά από ευκολοφόρετα κι άνετα φορέματα με «πρωταγωνιστές» ενδιαφέροντα και παιχνιδιάρικα εμπριμέ υφάσματα.  Φορέματα που θέλει μια γυναίκα με αισθητική να φοράει από το πρωί ως το βράδυ και να είναι ο εαυτός της. Φορέματα σε οικονομικές τιμές (από € 30 έως € 40), σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών για κάθε σχέδιο και καλοραμμένα από μια μικρή ελληνική μονάδα παραγωγής, με πολυετή εμπειρία.

Φορέματα από ποιοτικά υφάσματα, σε αγαπημένα αλλά και φρέσκα πατρόν, που κλείνουν το μάτι στο vintage, το pop, στα ‘60’s, τα ‘70’s και το σήμερα, με γνώμονα τις ‘εκδοχές’ της μόδας που αγαπούν κι αγκαλιάζουν τις καμπύλες μας και την ανάγκη μας για απλότητα κι ευελιξία, για ένα ντύσιμο που αντέχει να βρίσκεσαι πολλές ώρες εκεί έξω, χωρίς να χρειάζεται να φοράς μια… ρομποτική «στολή εργασίας».

Φορέματα που «αγαπούν» τις μικρές λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά- το ρέλι που υπογραμμίζει το δυνατό χρωματικό καμβά του φορέματος, το μικρό κουμπάκι που μοιάζει με πέρλα, ένα κλείσιμο σαν χαμόγελο στο κλείσιμο του ρούχου, στην πλάτη.

Παράλληλα, το Dress Pop είναι και μια σειρά από κείμενα. Από αυτά που θέλουν να διαβάζουν μικρά και μεγάλα κορίτσια που έχουν άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω τους. Κείμενα γραμμένα από έμπειρους δημοσιογράφους αλλά και συγγραφείς, για την καθημερινότητά μας έξω στην πόλη, μέσα στο σπίτι, με τα παιδιά μας, με το αγόρι μας και τους φίλους μας. Κείμενα που μιλάνε για εμάς με ειλικρίνεια, αλλά και playlists με μουσικές για διαβασμένα κορίτσια. Και φυσικά, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που μας συστήνουν άλλες –κανονικές- γυναίκες οι οποίες κάνουν ωραία και σημαντικά  πράγματα. Η καθεμιά στον τομέα της.

Περιττό (αλλά ίσως κι όχι) να πούμε ότι για όλους τους παραπάνω λόγους το Dress Pop χρησιμοποιεί ως μοντέλα, για τις φωτογραφίσεις των φορεμάτων, κανονικές γυναίκες, όπως είμαστε εμείς κι οι φίλες μας. Με την ίδια λογική – του ταλέντου, του ανεξάρτητου πνεύματος, αλλά και του προσωπικού στυλ, επιλέγουμε και τις γυναίκες που σας παρουσιάζουμε.